Εργαζόμενοι Καθαριότητας Πατρέων: Με ένα νόμο λύνεται το πρόβλημα!

Άμεση... λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων στους δήμους έδωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Καθαριότητας δήμου Πατρέων Κώστας Ξούρας.

«Με ένα νόμο λύνεται το πρόβλημα» επέμεινε ο κ. Ξούρας, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο δεν στέκεται συνταγματικά και είναι αντίθετο με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ πρέπει να πάψει να κάνει συνδικαλισμό, δεν είναι αντιπολίτευση, αυτά τα έλεγε ως αντιπολίτευση, τώρα είναι κυβέρνηση» είπε.

«Ψάχνανε να βρουν τρόπο με τους καλύτερους νομικούς να λύσουν το πρόβλημα... Γεροβασίλη και Σκουρλέτης οι ίδιοι δημιούργησαν το πρόβλημα, οι ίδιοι υποσχέθηκαν (σ.σ μονιμοποίηση). Με ένα νόμο λύνεται το πρόβλημα οριστικά» πρόσθεσε ο συνδικαλιστής, ενώ ερωτηθείς για το Σύνταγμα ανέφερε ότι « αυτό το ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και τα άλλα κόμματα. Διαλέγουν με ποιους είναι…»

Ο κ. Ξούρας ζήτησε ακόμα να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη. «Ο κόσμος θα χάσει τη δουλειά του, κάνουμε απεργία για δουλειά, ενώ έπρεπε να κάνουμε για 13ο και 14ο μισθό» σημείωσε.

Σύμφωνα με το δήμο Πατρέων στην πόλη υπάρχουν αυτή τη στιγμή 2.000 τόνοι απορριμμάτων.
Πηγή: skai.gr