«Πάτρικ» τι γυρεύεις στη Ρωσία;

Ο συμπαθής και ευρέως γνωστός χαρακτήρας του Πάτρικ του αστερία από την σειρά κινουμένων σχεδίων φαίνεται πως έφτασε μέχρι την οροφή κτιρίου στη ρωσική πόλη Voronezh.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες «εμπνευσμένοι» από την πασίγνωστη αμερικανική σειρά κινουμένων σχεδίων «καλλιτέχνες» του δρόμου αποφάσισαν να διακοσμήσουν με το δικό τους τρόπο ένα κτίριο με παραδοσιακά σοβιετικά σύμβολα στο κέντρο της πόλης Voronezh της Ρωσίας.

Τα social media όπως είναι λογικό έκαναν το θέμα viral με τους περισσότερους χρήστες να βλέπουν από τη χιουμοριστική του σκοπιά το θέμα. Οι αρχές της πόλης πάντως φαίνεται πως δεν θα ακολουθήσουν το συγκεκριμένο δρόμο και βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεση των «βανδάλων» όπως τους χαρακτηρίζουν. Εάν τελικώς οι δράστες συλληφθούν θα μείνουν τουλάχιστον 15 ημέρες στη φυλακή για «βεβήλωση συμβόλων».

Οι τοπικές αρχές αναφέρουν πως οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν άμεσα (σ.σ θα είναι σύντομη η παραμονή του Πάτρικ στο Voronezh) και θα κοστίσουν κάτι λιγότερο από 1500 ευρώ.
Σημειώνεται πως η πόλη Voronezh βρίσκεται στη νοτιανατολική ζώνη της Ρωσίας και συγκεκριμένα στον οδικό άξονα που συνδέει την ευρωπαϊκή πλευρά της Ρωσίας με τα Ουράλια και τη Σιβηρία και στην τελευταία απογραφή του 2010 αριθμούσε κάτι περισσότερο από 1 εκατομμύριο κατοίκους.

Δείτε και τις φωτογραφίες:



Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης