Συγχαρητήρια σε... λάθος Μέι – Σε σταρ ερωτικών ταινιών αντί για τη νέα πρωθυπουργό!

Συγχαρητήρια μηνύματα σε... λάθος Μέι έσπευσαν να στείλουν μέσω των κοινωνικών δικτύων ορισμένοι βιαστικοί συγχέοντας τη σταρ «σκληρών» ερωτικών ταινιών Τερίζα Μέι με τη νέα πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερίζα Μέι!

Η διαφορά στα αγγλικά βέβαια έγκειται μόνο σε ένα σύμφωνο (Teresa May η πληθωρική ηθοποιός των ερωτικών ταινιών Theresa May η νέα πρωθυπουργός) ωστόσο, οι διαφορές μεταξύ των δύο γυναικών είναι ορατές δια γυμνού οφθαλμού με τους απρόσεκτους να είναι ασυγχώρητοι...



Πάντως, η συνονόματη φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Τwitter: «Είμαι μοντέλο από τη Βρετανία και όχι η πρωθυπουργός» έγραψε στην περιγραφή του λογαριασμού της η «λάθος» Μέι, όμως φρόντισε όμως να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου, ενημερώνοντας τους κατά λάθος επισκέπτες του λογαριασμού της ότι μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο της στο διαδικτυακό πολυκατάστημα Amazon.

Η Τερίζα ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν προτίθεται να μιλήσει στα ΜΜΕ για το θέμα άνευ χρηματικού αντιτίμου. «Είμαι σίγουρη ότι εσείς δεν θα δουλεύατε τζάμπα, ούτε και εγώ» ξεκαθάρισε.

Πηγή: skai.gr