Κλείσιμο

Ο Darth Vader υποψήφιος για πρωθυπουργός της Ουκρανίας;

Ο Darth Vader φαίνεται πως τελικά κατάφερε μετά από αρκετές απόπειρες, η αίτησή του για την πρωθυπουργία της Ουκρανίας να εξεταστεί επίσημα από τον Πρόεδρο Ποροσένκο. Η επίσημη αίτηση που ο ίδιος είχε καταθέσει στην επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας της χώρας στις 8 Σεπτεμβρίου καταφέρει να συγκεντρώσει τη στήριξη 25.000 ατόμων, αριθμός ο οποίος είναι και το όριο ώστε να εξεταστεί μία υποψηφιότητα επίσημα από τον Ουκρανό Πρόεδρο.

Το παραπάνω περιστατικό αν και φαντάζει ως φάρσα είναι πέρα για πέρα αληθινό, καθώς ο Darth Alekseevich Vader είναι ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο έχοντας αλλάξει το όνομά του προσπαθεί πολλά χρόνια να εμπλακεί στα πολιτικά της χώρας. Στις προγραμματικές του μάλιστα δηλώσεις πριν από τις περασμένες εκλογές είχε δεσμευθεί να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του Death Star για να ενισχύσει την οικονομία της χώρας, ενώ είχε τονίσει πως θα κάνει τη γλώσσα Sith, επίσημη γλώσσα της χώρας.

Ο φανατικός του Πολέμου των Άστρων πολιτικός, άλλαξε το όνομα του πριν από κάποια χρόνια, με στόχο όπως είχε δηλώσει να γίνει ευκολότερο το να εκλεγεί. Οι προσπάθειές του όμως είχαν πέσει όλες στο κενό, καθώς δεν δεχόταν να βγάλει την εμβληματική μάσκα του και να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, στοιχείο το οποίο με βάση τη νομοθεσία της Ουκρανίας δεν ήταν νομικά ορθό για λόγους ταυτοποίησης.
Πηγή: skai.gr - Γιάννης Χαραμίδης