Τοίχοι vs δημόσιας ούρησης στο San Francisco

Οι αρχές του San Francisco αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα ενάντια στο φαινόμενο της δημόσιας ούρησης το οποίο λαμβάνει ανησυχητικά μεγάλες διαστάσεις. Το συγκεκριμένο φαινόμενο φυσικά δεν είναι μόνο αμερικανικής προέλευσης αλλά «μαστίζει» αρκετές από τις μεγάλες πρωτεύουσες και της Ευρώπης.

Οι αρχές του San Francisco συλλέγοντας στοιχεία για την αντιμετώπιση του ζητήματος και εξετάζοντας τις δυνατές λύσεις κατέληξαν στη χρήση μίας ειδικής αδιάβροχής ουσίας. Η συγκεκριμένη ουσία δημιουργεί μία απόλυτα αδιάβροχη επιφάνεια και χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για την κατασκευή γαντιών.

Οι αρμόδιοι ήρθαν σε συμφωνία με την εταιρεία και πλέον έχουν προχωρήσει σε βαφή όλων των τοίχων από τις περιοχές της πολιτείας στις οποίες το «δύσοσμο» φαινόμενο ήταν έντονο. Οι αρχές επίσης προχώρησαν σε συγκεκριμένη σήμανση σε όλες τις περιοχές με την οποία ενημερώνουν τους «ανέμελους» πολίτες που θέλουν να ορίσουν δημόσια πως πλέον ο τοίχος τους «επιστρέφει» τα υγρά τους.

Η εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης ουσίας-βαφής έχει συνεργαστεί και με άλλες πόλεις τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη και μάλιστα ο δήμος του Saint Pauli έχει δημιουργήσει και σχετικό video στο οποίο δείχνουν πως ακριβώς προσπάθησαν και τελικά έχουν καταφέρει να μειώσουν σημαντικά το φαινόμενο της δημόσιας ούρησης.

Δείτε το σχετικό video εδώ:


Πηγή: skai.gr