Κλείσιμο

Σεξοναύτες; Το Pornhub συγκεντρώνει χρήματα για το πρώτο διαστημικό πορνό (video)

Χρήματα (πολλά χρήματα, 3,4 εκατ. δολάρια για την ακρίβεια) για να γυρίσει την πρώτη ταινία σκληρού πορνό στο... διάστημα ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει το γνωστό και μη εξαιρετέο (όχι, εμείς δεν το γνωρίζουμε) πόρταλ βίντεο ερωτικών ταινιών Pornhub. Η συγκέντρωση κεφαλαίων θα γίνει μέσω crowdfunding (μέσω της εξειδικευμένης δικτυακής πλατφόρμας indiegogo).

Η ευόδωση της επιχειρηματικής ιδέας θα στείλει τους δυο «σεξοναύτες», τους «ηθοποιούς» Τζόνι Σινς και Εύα Λόβια 110 χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια τη Γης για να κάνουν τέχνη....

Ο διάσημος, στο χώρο του, Σινς εξήγησε: «έχω κάνει σεξ σχεδόν παντού και με κάθε δυνατό τρόπο. Έχω κάνει σεξ σχεδόν σε κάθε ήπειρο με πολλές διαφορετικές γυναίκες. Μη με παρεξηγείτε, μού αρέσει αυτό που κάνω, αλλά αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική βιομηχανία. Με το διαστημικό πρόγραμμα του Pornhub θα κάνουμε σεξ – στο διάστημα!».

Από την πλευρά της, η παρτενέρ του Σινς Λόβια διερωτάται: «πώς είναι ο οργασμός σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας; Τι συμβαίνει όταν ‘το κάνεις’ στο διάστημα; Στοιχηματίζω ότι θα θέλατε να ξέρατε... αλλά κι εγώ θέλω πολύ να ξέρω».

«Αν όλα πάνε καλά, το διαστημικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει έξι μήνες εκπαίδευσης για το ταξίδι του συνεργείου και των ηθοποιών μας ώστε να είμαστε σίγουροι όταν τους στείλουμε στο διάστημα» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος του Pornhub Κόρεϊ Πράις.

Αν θέλετε να κάνετε τη δωρεά σας για το καλό της τέχνης και της επιστήμης, πατήστε ΕΔΩ. Μέχρι στιγμής πάντως, από τον στόχο των 3,4 εκατ. δολαρίων, έχουν συγκεντρωθεί μόλις 100 δολάρια... Κάθε αρχή και δύσκολη υποθέτουμε. 

Το βίντεο της εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων:


Πηγή: skai.gr