Γιατρός αποδίδει τη σωτηρία παιδιού που σταμάτησε η καρδιά του να χτυπά σε θαύμα!

Στις 19 Ιανουαρίου, στο Lake St. Louis του Μιζούρι, ο δεκατετράχρονος Τζον Σμιθ έπεσε μαζί με δύο συνομηλίκους του μέσα στον πάγο και βρισκόταν στο νερό για περίπου 15 λεπτά. Οι διασώστες πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως o Σμιθ δεν είχε σφυγμό.

Αμέσως οι γιατροί προχώρησαν σε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση για 27 λεπτά προκειμένου να μπορέσει να αναπνεύσει. Τα άλλα δύο παιδιά είχαν συμπτώματα υποθερμίας και υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

O Kεντ Σάττερερ, γιατρός του νοσοκομείου, δήλωσε στο KSDK, πως ο Σμιθ ήταν νεκρός για 45 λεπτά. Οι πιθανότητες για να επιζήσει ήταν ελάχιστες. Εκείνη τη στιγμή η μητέρα του μπήκε στο δωμάτιο και άρχισε να προσεύχεται δυνατά. « Άγιε Θεέ, στείλε το Άγιο Πνεύμα σου για να σώσεις το γιο μου», ήταν τα λόγια της. Ξαφνικά, οι γιατροί διαπίστωσαν πως επανήλθε ο σφυγμός του και δεν είχε καμία εγκεφαλική βλάβη.

Τις επόμενες μέρες ο Σμιθ ξεκίνησε φυσιοθεραπεία για να ανακτήσει κάποιες κινήσεις με τα χέρια του, ενώ δεν έχει κανένα πρόβλημα με το περπάτημα και με την ομιλία.

Ο Δρ Σάττερερ , αναφέρει πως η καρδιά του παιδιού άρχισε να λειτουργεί ξανά ένα λεπτό μετά την προσευχή της μητέρας του και απέδωσε τη σωτηρία του σε θαύμα!
Πηγή: Πηγή: FoxNews