Κλείσιμο

Φέρθηκε σα γουρούνι: Πέταξαν κακήν - κακώς χοίρο έξω από πτήση της American Airlines

Μπορεί τα γουρούνια να κατέκτησαν το... διάστημα (σύμφωνα με τη διάσημη σειρά Mάπετ Σόου τουλάχιστον), αλλά με τις πτήσεις δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και τόσο καλά... Ο λόγος για ένα γουρούνι 40 κιλών που πήρε μαζί της μια γυναίκα σε μια πτήση αμερικανικού εμπορικού αεροσκάφους για λόγους «συναισθηματικής υποστήριξης», και βγήκε κακήν – κακώς από το αεροπλάνο. Κι αυτό γιατί ο... ενοχλητικός επιβάτης δεν εννοούσε να σταματήσει να στριγκλίζει και να αφοδεύει στο διάδρομο του αεροπλάνου!

Ένας χρήστης του Twitter, ο Ρομπ Φελπς, φωτογράφησε τον παραβάτη και την κηδεμόνα του, καθώς αποχωρούσε από την πτήση της American Airlines στο Χάρτλφορντ του Κονέκτικατ, με προορισμό το αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον.

Ο κ. Φελπς, 65 ετών, τόνισε ότι οι επιβάτες παρακολουθούσαν σε κατάσταση σοκ, το ζώο, να φωνάζει «τρεις φορές πιο δυνατά από ό,τι ένα παιδί». «Ήταν γελοίο... Άρχισε να μυρίζει και αεροσυνοδοί τής είπαν (σ.σ της ιδιοκτήτριας) να καθαρίσει αυτό το χάλι» πρόσθεσε.



Η κηδεμόνας του ταραξία χοίρου, ονόματι Χόμπι, είχε άδεια να φέρει το ζώο στην πτήση μετά τις νέες κατευθυντήριες γραμμές που εξέδωσε το αμερικανικό Υπουργείο Μεταφορών.

Ο κ Φελπς, ο οποίος ήταν μαζί με τη σύζυγό του, είπε ότι η γυναίκα μιλούσε στον Χόμπι σαν να ήταν άνθρωπος, αποκαλώντας τον επανειλημμένα «βλάκα» για την κακή του συμπεριφορά.

«Έχω δει σκύλους και γάτες σε κλουβιά μέσα σε ένα αεροπλάνο - αλλά ποτέ ένα γουρούνι. Αυτό δεν ήταν ένα μικρό γουρούνι. Όταν το ανέβασε στον ώμο της, έφτασε ώς τη μέση της» πρόσθεσε, ίσως με κάποια δόση υπερβολής, ο 65χρονος σε δηλώσεις του σε αμερικανικά ΜΜΕ.

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines επιβεβαίωσε ότι παρόλο που οι επιβάτες μπορούν να φέρουν μαζί τους ζώα σε αεροσκάφος, των πιθήκων περιλαμβανομένων, για λόγους «συναισθηματικής υποστήριξης», εντούτοις το συγκεκριμένο γουρούνι έπρεπε να αποχωρήσει, καθότι ήταν... αμετανόητα φασαριόζικο!
Πηγή: skai.gr