ΗΠΑ: 78χρονος (όχι και τόσο) νεκρός ξύπνησε σε γραφείο τελετών!

Την... τρομάρα της ζωής τους πρέπει να πήραν εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών στο Μισισίπι των ΗΠΑ όταν ανακάλυψαν ότι ο άνδρας του οποίου ετοίμαζαν την κηδεία ήταν ολοζωντανός!

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου «Porter and Sons», στην επαρχία Χολμς, αποκάλεσε θαύμα το γεγονός ότι ο 78χρονος Γουόλτερ Γουίλιαμς είναι ζωντανός, ενώ ο ανιψιός του σχολίασε ότι «δεν ήταν ακόμα η ώρα του να φύγει» και έκανε λόγο για θαύμα. 

Το γραφείο τελετών κλήθηκε στην οικία του κ. Γουίλιαμς στο Λέξινγκτον, όταν τα μέλη της οικογένειας του τελευταίου θεώρησαν ότι είναι νεκρός, καθώς δεν είχε σφυγμό, μεταφέρθηκε στο τοπικό νεκροτομείο και κηρύχθηκε επισήμως νεκρός από τον ιατροδικαστή την Τετάρτη. 

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι υπάλληλοι του γραφείου τελετών ετοιμάζονταν να "περιποιηθούν" το σώμα του «νεκρού» όταν διαπίστωσαν ότι ο τελευταίος κλοτσούσε με δύναμη το φέρετρο μέσα στο οποίο τον είχαν τοποθετήσει!

Αμέσως, ο «αναστημένος» Γουόλτερ Γουίλιαμς διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο βηματοδότης του κ. Γουίλιαμς είχε σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί, ενώ στη συνέχεια επαναλειτούργησε....
Πηγή: skai.gr