Κλείσιμο

Ο 83χρονος... body builder (video)

Ένας ηλικιωμένος 83 χρόνων θα ήταν επόμενο να ξεκουράζεται απολαμβάνοντας την ήρεμη ζωή της τρίτης ηλικίας... όχι όμως ο γηραιότερος ενεργός body builder Ρέι Μούν.

Την περασμένη Δευτέρα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας ο κ. Μούν ήταν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους του διεθνούς διαγωνισμού σωματικής διάπλασης, που διοργανώνεται ετησίως από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (IFBB),δείχνοντας με καμάρι τους μύες του.



Η εμφάνιση του ήταν αξιοπρεπέστατη και τηρούσε κάθε άγραφο κανόνα του body building όπως το ψεύτικο μαύρισμα, στο οποίο τον βοήθησε η γυναίκα του.



Παρόλο που δεν κατάφερε να νικήσει στον διαγωνισμό, κέρδισε ένα πιστοποιητικό που τον καθιερώνει ως τον γηραιότερο διαγωνιζόμενο body builder.



Το κατόρθωμα του αποκτά μεγαλύτερη αξία εάν λάβουμε υπόψιν μας το γεγονός ότι πριν μερικά χρόνια ο κ. Μούν κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο ,ήρθε αντιμέτωπος με την πολυμυελίτιδα, έχει κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στη διάρκεια της οποία έπαθε καρδιακή προσβολή και έμεινε κλινικά νεκρός για μικρό χρονικό διάστημα. 

Τελικά ξεπέρασε όλα τα δεινά και επανήλθε δριμύτερος!

Πηγή: Πηγή:dailymail - Επιμέλεια: Άννα Γκιόκα