Κλείσιμο

Ινδία: Αδόλφος Χίτλερ και Φρανκενστάιν υποψήφιοι σε εκλογές

Υποψηφιότητα για τις ινδικές κοινοβουλευτικές εκλογές έχουν θέσει ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Φρανκενστάιν. Ο λόγος για το μικροσκοπικό βορειοανατολικά ινδικό κρατίδιο της Meghalaya στο οποίο διεξάγονται το Σάββατο εκλογές για την εθνική αντιπροσωπεία.

Στη λίστα των 345 υποψηφίων βουλευτών μπορεί να βρει κανείς ονόματα των: Αδόλφος Λου Χίτλερ, Φρανκενστάιν Μομίν, Μπίλικιντ Σάγκμα, Κένεντι Μάρακ και Κένεντι Κάρτερ, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται οι εκλογείς του Meghalaya... γοητεύονται από τέτοια ονοματεπώνυμα.

Όσον αφορά τον.... Αδόλφο, είναι 54 ετών, πατέρας τριών παιδιών και έχει εκλεγεί τρεις φορές βουλευτής. Ο πατέρας του είχε συνεργαστεί με τον βρετανικό στρατό, αλλά προφανώς ο μεγάλος εχθρός της Μεγάλης Βρετανίας τον γοήτευσε περισσότερο από πχ. τον Τσόρτσιλ. Βέβαια, ο Αδόλφος διευκρινίζει ότι το μεσαίο όνομά του είναι Λου (Αδόλφος Λου Χίτλερ).

«Γνωρίζω ότι κάποια
στιγμή ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ο πιο μισητός άνθρωπος στη Γη για τη γενοκτονία των Εβραίων. Αλλά ο πατέρας μου πρόσθεσε το ‘Λου’ μεταξύ των δυο ονομάτων, και γι 'αυτό είμαι διαφορετικός» είπε ο ινδός Χίτλερ.

Παρά το μισητό όνομά του πάντως, δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα στα ταξίδια του στο εξωτερικό, ενώ έχει ταξιδέψει μάλιστα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Γερμανία.

«Ποτέ δεν είχα πρόβλημα στη χορήγηση βίζας, αλλά ερωτήθηκα πολλές φορές γιατί πρέπει να έχω ένα τέτοιο όνομα. Απάντησα ότι δεν διαδραμάτισα κανένα ρόλο στην ονοματοδοσία μου» ανέφερε χαριτολογώντας ο Χίτλερ.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ