Μύκονος: Εμπόλεμη ζώνη του Counter Strike για μία εβδομάδα

Οχτώ ομάδες επαγγελματιών gamers από όλο τον κόσμο θα αναμετρηθούν στο τουρνουά Counter Strike: Global Offensive της MSE, που θα διοργανωθεί στη Μύκονο.



Από τις 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, gamers από τη Βραζιλία, τη Δανία, την Πολωνία, τις ΗΠΑ , τη Γερμανία και το Καζακστάν, θα «οπλιστούν» με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας στο Destiny Resort, διαγωνιζόμενοι για την «τιμή των όπλων» και το έπαθλο των 200.000 ευρώ.

Το τουρνουά αναμένεται να συγκεντρώσει το διαδικτυακό ενδιαφέρον εκατομμυρίων θεατών από την Ευρώπη, την Ασία, τις ΗΠΑ και τη Λατινική Αμερική – κυρίως ανδρών, αφού μόλις το 3% των εγγεγραμμένων ακολούθων σε facebook, instagram και twitter είναι γυναίκες.



Τις πρώτες δύο ημέρες του τουρνουά, οι ομάδες θα πολεμήσουν στην εικονική αρένα του Counter Strike, σε δύο «μαραθώνιους» διάρκειας 10,5 ωρών, ενώ στις 9 και στις 10 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα playoff και ο μεγάλος τελικός, διάρκειας 6 ωρών.

Το τουρνουά θα μεταδοθεί ζωντανά από το Twitch αλλά και το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube προσφέροντας σχολιασμό και ανάλυση σε πέντε γλώσσες.



Πηγή: skai.gr