Όλοι αξίζουν ένα αυθεντικό διαμάντι

Το νέο «κόσμημα» της MLS είναι το πιο λεπτό κινητό με 5’’ οθόνη, και είναι τόσο ελαφρύ, μόλις 114gr, που με το εκλεπτυσμένο designτου, το κρυστάλλινο lookκαι το προφίλ αλουμινίου, χαρίζει μια εκπληκτική αίσθηση πολυτέλειας στο χέρι, όπως ταιριάζει σε ένα αληθινό διαμάντι.

Φυσικά, το Diamond 4G δεν υστερεί καθόλου σε τεχνολογία. Λειτουργεί άψογα με Android 5.1 Lollipop και με ενσωματωμένο τον κορυφαίο πλοηγό MLSTalk&Drive, απλά του μιλάς και αυτό σε οδηγεί γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια στον προορισμό σου. Επιπλέον,  ο 4πύρηνος 1,5GHz και 64bit επεξεργαστής του μαζί με τα 2GBRAM, το καθιστούν την καλύτερη επιλογή ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η μεγάλη SuperLEDοθόνη του με αντιχαρακτική προστασία προσφέρει εικόνα υψηλής ποιότητας και μαζί με τις 2 κάμερες, 18MPπίσω με 2 flash και 8MP μπροστά, δημιουργούν το καλύτερο άλμπουμ φωτογραφιών και αμέτρητων selfies.

Και το καλύτερο; Το Diamond 4G, σαν άλλο «παιδί» της MLSμιλάει και σκέφτεται ελληνικά, αφού διαθέτει τη γνωστή σε όλους μας MAIC. Την προσωπική βοηθό που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πραγματοποιεί κλήσεις, στέλνει μηνύματα, mailκ.ά., με μία απλή φωνητική εντολή!

Βρείτε κι εσείς σε ένα κατάστημα το νέο καμάρι της MLS, το έξυπνο κινητό Diamond 4G,και δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε τεχνολογία αλλά και πολυτέλεια στην καθημερινότητά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.mlsshop.gr
Πηγή: Advertorial