Κλείσιμο

Νέα εφαρμογή smartphone που ενημερώνει για κυκλοφοριακά συμβάντα σε όλη την Ελλάδα

H INFOTRIP υποστηρίζει την εφαρμογή TrafficNav Preview Version, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Appstore για τους χρήστες iPhone / iPad από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εφαρμογή αποτελεί το ιδανικό εργαλείο απεικόνισης και κοινοποίησης κυκλοφοριακών συμβάντων για το οδικό δίκτυο της Ελληνικής Επικράτειας, σε πραγματικό χρόνο, στην περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης. Παράλληλα, επιτρέπει στον χρήστη να σχεδιάσει καλύτερα το ταξίδι του, ενώ μέσω της διαδικασίας αποστολής ενημερώσεων για κυκλοφοριακά συμβάντα μπορεί να εμπλουτίζει διαρκώς το περιεχόμενο της εφαρμογής. Βασίζεται σε τηλεματικά δεδομένα και στοιχεία κίνησης που συλλέγει και επεξεργάζεται η υπηρεσία Myroute.gr, που έχει αναπτύξει η εταιρεία INFOTRIP.

Η τρέχουσα έκδοση (Preview Version) θα δώσει μια πρώτη εικόνα στους χρήστες για το πώς θα είναι διαθέσιμη στην πλήρη της έκδοση η εφαρμογή. Η αναβάθμιση στην πλήρη έκδοση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα για όλους τους χρήστες της TrafficNav Preview Version.

Επιπλέον, κάθε χρήστης μπορεί να στείλει μέσω της εφαρμογής δεδομένα για την κίνηση, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στον εμπλουτισμό και στη συνεχή ενημέρωση και αναβάθμιση της εφαρμογής.

Βασικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής:
  • Λίστα κοντινών κυκλοφοριακών συμβάντων
  • Απεικόνιση κυκλοφοριακών συμβάντων σε χάρτη
  • Κυκλοφοριακά συμβάντα σε κύρια οδικά τμήματα και περιοχές
  • Αναφορά κυκλοφοριακών συμβάντων.
Η εφαρμογή έχει ως τελικό στόχο μέσα από τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμισή της, την ικανοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Κατεβάστε την εδώ: http://itunes.apple.com/br/app/trafficnav-gr/id515955854

Πηγή: skai.gr