Περνά ξανά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ο Κάμερον Πέιν. Ο Αμερικανός γκαρντ, τον περασμένο Δεκέμβριο, έμεινε ελεύθερος από τους Νικς με αποτέλεσμα η Παρτίζαν να εκμεταλλευτεί την συγκεκριμένη συνθήκη και να τον αποκτήσει.
Ωστόσο, ο Αμερικανός, δεν θα παραμείνει κάτοικος Βελιγραδίου. Όπως αποκάλυψε το σερβικό Telesport, ο Πέιν, επιστρέφει αναπάντεχα στο NBA, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία του με την ομάδα του Ζοάν Πεναρόγια.
Τα σερβικά Μέσα αναφέρουν ότι ο έμπειρος παίκτης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας του Βελιγραδίου πως έχει σκοπό να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής άμεσα, συνεχίζοντας την καριέρα του στους Φιλαδέλδεια 76ers.
Η Παρτίζαν θα επωφεληθεί στο έπακρο από αυτή την εξέλιξη, αφού δικαιούται αποζημίωση της τάξεως των 1.750.000 δολαρίων.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.