Ακύρωση διαγωνισμών

Την ακύρωση του 13ου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ (31/32/4), του 14ου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ Κυριακής (12/4) και του 14ου διαγωνισμού ΠΡΟΠΟ Τετάρτης (45/4), αποφάσισε το ΔΣ της ΟΠΑΠ ΑΕ, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα.

Η ΟΠΑΠ ΑΕ μεταξύ άλλων αποφάσισε τη μη αποδοχή στοιχηματισμού για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων οι οποίοι έχουν περιληφθεί στο Έντυπο του Προγράμματος που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Την άμεση, μέσω σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος που διαβιβάσθηκε μέσω των τερματικών μηχανών, ενημέρωση των Συνεργατών της, Πρακτόρων των παιχνιδιών της.

Διευκρινίζεται ακόμη ότι για τις περιπτώσεις ενδεχόμενων περιπτώσεων ήδη κατατεθέντων δελτίων, ισχύουν τα οριζόμενα από τους οικείους κανονισμούς.

Η ανακοίνωση της ΟΠΑΠ ΑΕ καταλήγει:

Το ΔΣ και οι Εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ ΑΕ συμπαρατάσσονται και συστρατεύονται στις προσπάθειες κάθε Δημόσιας Αρχής και Αθλητικού Φορέα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση εγκληματικών, κακοποιών και αντικοινωνικών στοιχείων η ομάδων προσώπων, τα οποία επί δεκαετίες ασελγούν επί των αρχών και των αξιών του αθλητισμού που, ιδίως με το πρόσχημα και την επίκληση αθλητικών συναντήσεων, έρχονται σε αντίθεση με το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Πηγή: skai.gr