Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Προκριματικά EURO: Ισοφάρισε στο 85’ η Ιρλανδία. «Πάρτι» της Δανίας

Η Ιρλανδία ισοφάρισε 1-1 στο 85’ την Ελβετία στο Δουβλίνο για την πέμπτη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου του EURO 2020 και διατήρησε ένα +3 στην κορυφή από τη δεύτερη Δανία, που σάρωσε 6-0 το αδύναμο Γιβραλτάρ εκτός έδρας, με τους Ελβετούς να μένουν στο -3 από τους «Βίκινγκς». 

Ιρλανδία-Ελβετία 1-1 

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν από μία ευκαιρία για να σκοράρουν χωρίς κάτι ιδιαίτερο στο μέτριο πρώτο μισάωρο. Ο Ροντρίγκεζ δημιουργούσε όλες τις καλές επιθετικές ενέργειες των φιλοξενούμενων και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 25’. Στη συνέχεια, ο παίκτες του Πέτκοβιτς άρχιζαν να πιέζουν «ασφυκτικά» τα ιρλανδικά καρέ και να χάνουν ευκαιρίες χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου. 

Οι Ελβετοί μπήκαν «φουριόζοι» στην επανάληψη και έχασαν τρεις καλές ευκαιρίες μέχρι το 60’ για να σκοράρουν, με τους Ιρλανδούς να αμύνονται σθεναρά και να ψάχνουν τρόπους να επιτεθούν και να απειλήσουν. Οι προσπάθειες των Ελβετών «καρποφόρησαν» στο 74’, όταν ο Εμπολό έδωσε στον Σαρ και αυτός άνοιξε το σκορ. Οι Βρετανοί απάντησαν στο 85’ με τον ΜακΓκόλντρικ μετά από την μπαλιά του ΜακΚΛιν. 

Γιβρταλτάρ-Δανία 0-6 

Μόλις στο 6’, ο Σκοβ δέχτηκε την μπαλιά από τον Ερικσεν και αυτός μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Στο 34’, ο Ερικσεν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και το πέναλτι που δόθηκε, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε το 0-2. 

Στο 50’, ο Πόουλσεν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Γιβραλτάρ από τον Σέρτχεντ και ο Ερικσεν από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το 0-3. Στο 69’, ύστερα από κόρνερ του Σκοβ, ο Ντιλέινι μέσα από το ημικύκλιο έκανε το 0-4. Στο 73’, ύστερα από προσπάθεια του Ερικσεν, ο Γκίτγιαερ έκανε το 0-5. Στο 78’, ο Σένε έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκίτγιαερ και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 0-6.


Βαθμολογία: 

Ιρλανδία 11 
Δανία 8 
Ελβετία 5 
Γεωργία 3 
Γιβραλτάρ 0 


Επόμενη αγωνιστική (12/10): 
Γεωργία-Ιρλανδία 
Δανία-Ελβετία

Πηγή: sport-fm