Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

Ch. League: Επική Άρσεναλ - Φαβορί η Τσέλσι

Άρσεναλ για κούπα! Η ομάδα του Έμερι βρέθηκε στριμωγμένη στα… σχοινιά αφού έχανε 0-1 στο 11’ από μια «διαβασμένη» Βαλένθια. Εντούτοις, μίλησε η εκτελεστική δεινότητα και κλάση των Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, για να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη (3-1), που της χαρίζει τεράστιο πλεονέκτημα για πρόκριση στον τελικό του Europa League. 

Οι «κανονιέρηδες» έδειξαν χαρακτήρα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αδυναμίες της αντίπαλης άμυνας σε μια αναμέτρηση με πολύ καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Την Πέμπτη 9 Μαΐου η ρεβάνς στο «Μεστάγια». 

Η Άιντραχτ προηγήθηκε με το… συνήθη ύποπτο Γιόβιτς, η Τσέλσι ανέβασε στροφές, ο Πέδρο πέτυχε το χρυσό εκτός έδρας γκολ και θα μπορούσε να φύγει από τη Φρανκφούρτη νικήτρια, αλλά ο Τραπ κράτησε το 1-1.