Τσιτσιπάς: Νομίζω ότι είναι παραμύθι- Στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open

Μυθικός Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 7-5,4-6, 6-4, 7-6 στη Rod Laver Arena
τον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open, εξακολουθώντας να γράφει στη Μελβούρνη, «χρυσή» ιστορία για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό.

«Ζω το όνειρό μου. Νομίζω ότι είναι παραμύθι, αλλά είναι απλά η αλήθεια. Ζω αυτό για το οποίο δουλεύω πολύ σκληρά. Είναι συναισθηματική στιγμή, αλλά ξέρω ότι έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να φτάσω εδώ. Όταν έλεγα στην αρχή της χρονιάς πως ένας από τους στόχους μου είναι να πάω στην ημιτελική φάση ενός Grand Slam, νόμιζαν ότι είμαι τρελός, αλλά να που έγινε.Δεν είναι όνειρο, αλλά μία πραγματικότητα», τόνισε ο Στέφανος στη συνέντευξή του μέσα από το court, μετά τη λήξη του αγώνα, ενώ στη συνέχεια επικαλέστησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:
 
«Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να προετοιμαστώ για αυτό το ματς. Όπως είδα και στα social media γινόταν ένας πανικός. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ. Ήταν μία σπουδαία νίκη, που τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Ήταν πρόκληση να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά χαίρομαι που έπαιξα καλά».


Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ