ΜΠΑΤΕ σκύλοι... Κάζο και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ

Ένα 45λεπτο καταστροφής έφερε τον ΠΑΟΚ να ηττάται από την ΜΠΑΤΕ με 3-1 στην Τούμπα και όχι μόνο ν’ αποκλείεται, αλλά να τερματίζει και τελευταίος, δίχως πόντο στην έδρα του, στον 12ο όμιλο του Europa League.

Ένα τραγικό πρώτο μέρος, με τον ΠΑΟΚ με μια... άμυνα ΜΠΑΤΕ σκύλοι αλέστε, έφερε τον Δικέφαλο του Βορρά πίσω στο σκορ με 3-0 από τα γκολ του Σκάβις στο 18’ και του Σίκνεβιτς στο 42’ με πέναλτι και με δεξί πλασέ στο 45’, όμως ο Στάσεβιτς ήταν εκείνος που έκανε τη μεγάλη ζημιά, αφού σέρβιρε τα δύο γκολ και κέρδισε το πέναλτι.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ υποχρεώθηκε μέσα σε ένα δεκάλεπτο να κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές, με τον Βιεϊρίνια ν’ αφήνει τη θέση του στον Τόσκα και λίγο μετά τον Πέλκα να φεύγει για να μπει ο Άκπομ. Η μείωση του σκορ από τον Πρίγιοβιτς στο 59’ και η αποβολή του Σίκνεβιτς στο 61’ έδωσε ενδιαφέρον στο ματς, ο ΠΑΟΚ είχε δύο-τρεις στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (46’ λ.τρ. Τόσκα), Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιός (46’ Ουάρντα), Ζαμπά, Πέλκας (55’ λ.τρ. Ακπομ), Πρίγιοβιτς

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρέι, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μπίσεσβαρ, Άκπομ

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν (87’ Γιαμπλόνσκι), Μπαγκά, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβις (82’ Γκορντέιτσουκ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Τσίκαν, Μπερέζκιν, Χλεμπ, Σιμόνοβιτς, Μούκαμ

Πηγή: sport-fm.gr