Κλείσιμο

Αλαφούζος: Αναλαμβάνω τα χρέη που μου αναλογούν . Να προχωρήσει η συμφωνία

Με νέα ανακοίνωσή του ο Γιάννης Αλαφούζος δηλώνει ρητά ότι θα αναλάβει τα χρέη που του αναλογούν και καλεί την Pan Asia Investments να προσέλθει το ταχύτερο δυνατό για να προχωρήσουν οι διαδικασίες υλοποίησης της συμφωνίας μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά από τον γραφείο του κ ΙΑΑ έγιναν γνωστά τα εξής:

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος από την αρχή των συζητήσεων με την Pan Asia Investments προσήλθε στο τραπέζι με καλή διάθεση και καλή πίστη.

Έτσι θα συνεχίσει παρακάμπτοντας το γεγονός ότι αντί επίσημης απάντησης στην επιστολή αποδοχής του, διοχετεύθηκε στον Tύπο δήλωση του δικηγόρου της Pan Asia Investments η οποία παραποιούσε τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου ως προς την δική του οικονομική συμμετοχή στην λύση των προβλημάτων του Παναθηναϊκού.

Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά σημειώνουμε τα εξής:

1. Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος είναι ο μόνος που στηρίζει οικονομικά τον Παναθηναϊκό τα τελευταία έξι χρόνια και αυτό δεν είναι επικοινωνιακό παιχνίδι αλλά η αλήθεια.

2. Κάνει αποδεκτή την πρόταση της Pan Asia Investments, χωρίς περιστροφές.

3. Επαναλαμβάνει στην Pan Asia Investments –και το δηλώνει σήμερα δημοσίως- ότι θα αναλάβει πλήρως τις υποχρεώσεις του στο κομμάτι της συμφωνίας που του αναλογεί.

4. Απομένει πλέον στην Pan Asia Investments να προσέλθει στην υλοποίηση της συμφωνίας το ταχύτερο δυνατό. Ο χρόνος πρέπει να γίνει σύμμαχος στην λύση του προβλήματος για το καλό του Παναθηναϊκού.

Πηγή: skai.gr