Με οριστική αποχώρηση του ΠΑΟ από την Ευρωλίγκα απειλεί ο Γιαννακόπουλος

Με αποχώρηση από τη Euroleague απειλεί ξανά o «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την απόρριψη των προτάσεων του από το έκτακτο συμβούλιο των μετόχων της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ: «ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα...Οριστικό!».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πρόταση μομφής κατά του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, θέτοντας θέμα εκλογών το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός παράγοντας αρνήθηκε να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και το θέμα της δικής του παρουσίας στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague.

Η πλειονότητα των εκπροσώπων των ομάδων τάχθηκε στο πλευρό του Μπερτομέου, ως προς την ανάγκη για συμμόρφωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους κανόνες της Euroleague.

Ο κύριος Γιαννακόπουλος απείλησε με προσχώρηση στην FIBA αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της η Euroleague τονίζει ότι όλες οι ομάδες απέρριψαν το αίτημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για άρση της ποινής που του έχει επιβληθεί με αποτέλεσμα την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού από τη συνεδρίαση.





Πηγή: skai.gr