Κουκουλοφόροι απείλησαν τον Ουάρντα - Τι λένε Ατρόμητος, ΠΑΟΚ

Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Καισαριανής με θύμα τον ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης καθώς πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον απειλούν, με τον έναν να κρατάει μαχαίρι και τον άλλον πιστόλι.

Ο παίκτης των Περιστεριωτών κατάφερε να τους ξεφύγει καθώς βρήκε καταφύγιο σε ένα κοντινό μαγαζί και φυσικά κάλεσε την αστυνομία ενώ βρέθηκε και στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.

"Σχέδιο τρομοκράτησης"

Κάνοντας λόγο για σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή του, ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας, φυσικά, την επίθεση, ενώ καλεί τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων.

"Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ότι είναι οπαδικά τα κίνητρα"

Εγγυήσεις στον Αμρ Ουάρντα για τη σωματική του ασφάλεια, ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ από δύο κουκουλοφόρους στην περιοχή της Καισαριανής, έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό.

«Στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πως είναι οπαδικά τα κίνητρα και είναι άλλο ένα συμβάν που προστίθεται στις ενέργειες του υποκόσμου. Δεν πάει άλλο. Έχουν αυξηθεί κατά πολύ αυτές οι επιθέσεις και πρέπει να βρεθεί τι συμβαίνει. Στον ΠΑΟΚ θα εξασφαλίσουν ασφάλεια στον Ουάρντα, μετά από αυτή την επίθεση που δέχθηκε. Είναι απόφαση που πάρθηκε ακούγοντας τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Του εγγυήθηκαν ότι μπορούν να του εξασφαλίσουν άδεια για να μπορεί να αισθάνεται λίγο καλύτερα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr