Κλείσιμο

Πασκουάλ: «Κλειδί» του ματς τα επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ

Στα κερδισμένα επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρμπαχτσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, εστιάστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (62-67) στην Κωνσταντινούπολη. 

«Συγχαρητήρια στη Φενέρμπαχτσε για τη νίκη της. Νομίζω πως ήταν ένα σκληρό και αμφίρροπο ματς. Και οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να κερδίσουν. "Κλειδί" του αγώνα θεωρώ πως ήταν τα επτά επιθετικά ριμπάουντ της Φενέρ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ειδικά στις δύο τελευταίες κατοχές, όπου λόγω των επιθετικών ριμπάουντ ο Ουοναμέικερ σκόραρε ένα σημαντικό λέι απ», είπε ο Ισπανός τεχνικός. 

Οι «πράσινοι» έχουν παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα και ειδικά από τον Ιταλό Λουίτζι Λαμόνικα, τον οποίο χρεώνουν με σοβαρά λάθη στο τελευταίο δεκάλεπτο, με αποκορύφωμα το φάουλ που δεν δόθηκε στον Παππά από τον Βέσελι και τη φάση λίγο πριν το τέλος, όπου δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Γκιστ είχε πατήσει γραμμή.

Τα παράπονά του για τη διαιτησία εξέφρασε μέσω Instagram ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ηγήθηκε της αποστολής στην Ulker Arena.

Πηγή: skai.gr