Καθάρισε τον ΠΑΟΚ και έβαλε φωτιά στην κορυφή ο Ολυμπιακός!

Λύγισε τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι πήραν με σκορ 1-0 το ντέρμπι, υποχρέωσαν τον δικέφαλο του Βορρά στην πρώτη του ήττα και τον πλησίασαν στο -1.

Χρυσός σκόρερ στο ματς για την ομάδα του Τάκη Λεμονή ήταν ο Μπιορν Ένχελς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων κι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Κακό σε γενικές γραμμές ήταν το παιχνίδι με τα πολλά φάουλ και τις μιρκοδιακοπές από τον Κομίνη για τα καπνογόνα και ένα πανό στο πέταλο των οργανωμένων να μην επιτρέπουν στο ματς να πιάσει ρυθμό. Αρκετά λάθη από τον διαιτητή, που χάρισε την αποβολή σε Μάτος (55') και Ανσαριφάρντ (56').

Θα μπορούσε να είχε σώσει τον βαθμό στο τέλος ο «δικέφαλος του Βορρά», καθώς στρίμωξε για τα καλά τους Πειραιώτες όμως οι παίκτες του Λουτσέσκου τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ομάρ, Σισέ, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης (85’ Ζντιέλαρ), Ανδρούτσος (69’ Μάριν), Πάρντο, Ανσαριφάρντ (89' Τζούρτζεβιτς)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς (79’ Μπίσεσβαρ), Τσίμιροτ, Μαουρίσιο (62’ Σάκχοφ), Ελ Καντουρί, Μακ (69’ Κάμπος), Βιεϊρίνια , Πρίγιοβιτς
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr