Άδικη ήττα για την Εθνική από το Βέλγιο

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε, με δεδομένη και τη δυναμικότητα του αντιπάλου, κόντρα στο Βέλγιο, ωστόσο, η παγκόσμια κλάση ορισμένων ποδοσφαιριστών των «κόκκινων διαβόλων» έκανε τη διαφορά. 

Η ομάδα του Μαρτίνες έφυγε με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1, χάρη στην ατομική ποιότητα συγκεκριμένων παικτών και επειδή οι παίκτες της Ελλάδας στάθηκαν άτυχοι σε πολλές περιπτώσεις με το παιχνίδι στο 0-0, με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Σταφυλίδη στο 18’. 

Με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Βερτόνχεν έπιασε απροετοίμαστο τον Καρνέζη για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στο 73’ ο Ζέκα με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τζαβέλλα ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Ωστόσο, ο ενθουσιασμός της ισοφάρισης έφερε έλλειψη συγκέντρωσης και ένα λεπτό αργότερα ο Λουκάκου με κεφαλιά έκανε το 2-1, στέλνοντας την ομάδα του στην τελική φάση της Ρωσίας. 

Πλέον, η κατάσταση δεν βρίσκεται στα πόδια των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική, που η Βοσνία θα φιλοξενήσει τους αδιάφορους Βέλγους και η Ελλάδα θα ελπίζει να μην νικήσει και παράλληλα να επικρατήσει μέσα στην Κύπρο. 

Με εμφάνιση σαν κι αυτή η Εθνική μπορεί να φύγει με το «διπλό», αλλά πρέπει να φανεί αν και οι Βέλγοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. 

Η βαθμολογία 

1. Βέλγιο 22 (35-3) 
2. Βοσνία 14 (19-8) 
3. Ελλάδα 13 (11-5) 
4. Κύπρος 10 (8-12) 
5. Εσθονία 8 (6-17) 
6. Γιβραλτάρ 0 (3-37) 

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr