Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Ελλάδα ζωντανά σήμερα στις 21:45 στον ΣΚΑΪ

Η Ελλάδα που βρίσκεται στη 2ης θέση της βαθμολογίας του 8ου ομίλουθα αντιμετωπίσει στη Ζένιτσα τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη που αποτελεί βασικό αντίπαλο στη μάχη για την πρόκριση. Με νίκη ή ισοπαλία η Εθνική Ομάδα θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη μίας από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σέντρα του μεγάλου παιχνιδιού θα αρχίσει στις 21:00, με την εκπομπή «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης φιλοξενούν στο στούντιο του ΣΚΑΪ τον Ακη Μάντζιο. Σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο θα μάθουμε τις συνθέσεις των δύο αντιπάλων και θα παρακολουθήσουμε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Μανιάτη.

Στις 21:45 είναι η ώρα για τη σέντρα. Ο Μανώλης Σφακάκης θα είναι στην περιγραφή του σπουδαίου ματς, με τον Αρη Τσιάρα στο ρεπορτάζ των δύο ομάδων.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα όλοι οι πρωταγωνιστές θα παρελάσουν από την κάμερα του ΣΚΑΪ, στη συνέχεια της εκπομπής «Στο δρόμο για το Μουντιάλ». Ο Ακης Μάντζιος θα σχολιάσει το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της Εθνικής Ομάδας, θα προβληθούν στιγμιότυπα από τα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου της Ελλάδας, καθώς και τα γκολ από όλους τους αγώνες της βραδιάς για τα European Qualifiers.

Ενα χορταστικό ποδοσφαιρικό τετράωρο σε γαλανόλευκο φόντο, σήμερα Παρασκευή στον ΣΚΑΪ.
Πηγή: skai.gr