Κλείσιμο

Ένταση Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ στην εκδίκαση για τη διακοπή στη Λεωφόρο

Με αρκετές εντάσεις μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 18:00 η εκδίκαση της υπόθεσης της διακοπής του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Η πρόεδρος της έδρας έδωσε προθεσμία στις δύο ομάδες να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι και το μεσημέρι (12:00) της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει ότι η απόφαση αναμένεται το βράδυ της Πέμπτης ή το αργότερο το πρωί της Παρασκευής.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι οι παρεμβάσεις που έγιναν από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν παράνομες, ενώ χαρακτήρισε ως ατυχέστατη τη στιγμή που έπεσε το κουτάκι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νομικός εκπρόσωπος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης υπογράμμισε ότι το κουτάκι της μπίρας που έριξε ο οπαδός της ομάδας ήταν άδειο και δεν μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη. «Υπήρχε μια εκδορά. Ήταν μια μηδαμινή βλάβη», πρόσθεσε και στη συνέχεια της αγόρευσής του επεσήμανε ότι η ζάλη που υποστήριξε ότι αισθάνεται ο Βλάνταν Ίβιτς δεν διαπιστώθηκε από τους γιατρούς που τον εξέτασαν.

Σχετικά με τη διακοπή του αγώνα του αγώνα ο Γιάννης Κάρμης, στηριζόμενος σε όσα αναγράφει το φύλλο αγώνα, ανέφερε ότι η απόφαση λήφθηκε από τον διαιτητή όταν ο Παντελής Κωνσταντινίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι χωρίς τον προπονητή του.

«Η διακοπή δεν έγινε εξαιτίας του περιστατικού αυτού», τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στη ρίψη του αντικειμένου και συνέχισε: «Έγινε αρκετό χρόνο μετά, όταν ο κ.Κωνσταντινίδης υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα χωρίς την παρουσία του προπονητή του. Αρνούμεθα την υπαιτιότητά μας. Ο διαιτητής ήθελε να συνεχίσει το παιχνίδι. Διεκόπη λόγω της δήλωσης που έκανε ο κ.Κωνσταντινίδης».

Σε αυτό το σημείο έχει μεγάλο ενδιαφέρον η κατάθεση του Παντελή Κωνσταντινίδη ο οποίος με τα λεγόμενά του προσπάθησε να βγάλει ψεύτες και τον διαιτητή αλλά και τον παρατηρητή του αγώνα και τα όσα έχουν καταγραφεί στις εκθέσεις τους.

«Εγώ ποτέ δεν τους είπα να διακόψουμε το παιχνίδι», ανέφερε και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής έλαβε μόνος του την απόφαση χωρίς καμία «παρέμβαση» καθώς είχε γνώση του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς. «Το διέκοψε επειδή ήξερε τι είχε συμβεί», τόνισε.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr