Αναβλήθηκε για την Παρασκευή η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Για την Παρασκευή το μεσημέρι στις 14:00 πήρε αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν στον ημιτελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ. H πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε και πήρε την αναβολή έτσι ώστε να γίνει δεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του στη διαδικασία.

Ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του Αργύρη Λίβα τόνισε αρχικά ότι: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε την πρόσθετη παρέμβαση σε λιγότερες από τις 24 ώρες που προβλέπει ο κανονισμός. Όπως είναι διαμορφωμένες η κλήση και η δίωξη, εκτιμούμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να προσφέρει κάτι. Δεν ήταν παρών και δεν νομιμοποιείται να ασκήσει πρόσθετη παρέμβαση».

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ ο κ. Μαυρομάτης τόνισε ότι νόμιμα κατατέθηκε η αίτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Υποστήριξε ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία σαφώς και έχει έννομο συμφέρον ο ΠΑΟΚ. «Μετα τις 16:00 πληροφορηθήκαμε τη δίωξη. Στις 19:02 χθες το απόγευμα αποστείλαμε το αίτημα. Με δίκη σας απόφαση έγινε σύντμηση της προθεσμίας για κατάθεση της αίτησης του ΠΑΟΚ. Επικουρικά εμείς θέλουμε να παρέμβουμε αλλά αν κατά την κρίση σας είναι απαγορευτικό το 24ωρο, ο ΠΑΟΚ θα υποβάλλει αίτημα αναβολής της δίκης μέχρι τις 19:00 ώστε να συμπληρωθεί το 24ωρο».

Κάτι που έγινε τελικά, με το δικαστήριο να διακόπτει για περίπου μισή ώρα και να ανακοινώνει τελικά την απόφαση του για αναβολή της διαδικασίας για αύριο στις 14:00.

O Αργύρης Λίβας σε εκείνο το σημείο μετέφερε την επιθυμία του Ολυμπιακού να γίνει κανονικά σήμερα η διαδικασία: «Αισθανόμαστε παραπονούμενοι, κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι, είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν».

H απόφαση του δικαστηρίου δεν άλλαξε έτσι η κρίσιμη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Ουσιαστικά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να παρέμβει και για να διευκολύνει και τυπικά την παρουσία των εκπροσώπων του (προκειμένου να μην τεθεί θέμα 24ωρου) αποφάσισε την αναβολή για αύριο παρόντων φυσικά και των εκπροσώπων του Δικεφάλου του Βορρά.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την κατάσταση είναι ότι στο δικαστήριο βρέθηκαν εκτός από τον δικηγόρο Αργύρη Λίβα και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κώστας Καραπαπάς και Γιάννης Βρέντζος.

O ΠΑΟΚ ζήτησε επίσης από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει όλους τους αξιωματούχους της αναμέτρησης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης και να κληθούν μάρτυρες και από την πλευρά της ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr