Κλείσιμο

Αδιανόητη πρόταση της Γιουνάιτεντ για τον Εμπαπέ της Μονακό

Όπως μετέδωσε ο έγκυρος, ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός ''Cadena Cope'', οι «κόκκινοι διάβολοι» επανήλθαν -κάτι παραπάνω από- δυναμικά για τον Κιλιάν Εμπαπέ, μετά την πρόταση των 80 εκατ. ευρώ στην οποία είπε είχε πει «όχι» η Μονακό.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, λοιπόν, η ομάδα του Μάντσεστερ προσφέρει το… εκτός πραγματικότητας, αστρονομικό ποσό των 110 εκατ. ευρώ, προκειμένου να φέρει τον πιτσιρικά -που πέταξε εκτός Champions League τη μισητή συμπολίτισσα, Σίτι- στην Αγγλία!

Δίνει, δηλαδή, στους Μονεγάσκους πέντε εκατομμύρια ευρώ παραπάνω από όσα είχε δώσει πέρυσι στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά, κάνοντας τον Γάλλο χαφ την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών.

Προς το παρόν, ο σύλλογος του Πριγκιπάτου εμφανίζεται αρνητικός στο… χρυσάφι των Άγγλων, θεωρώντας πως μπορεί να επενδύσει στον 18χρονο για κάτι καλύτερο στο μέλλον, αλλά είναι δεδομένο πως το νέο, μεγάλο αστέρι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου δύσκολα θα μείνει για πολύ καιρό στο Μονακό…

Θυμίζουμε, τον Γάλλο παικταρά «τσεκάρει» και η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά επίσημη πρόταση έχει κάνει, προς το παρόν, μόνο η Γιουνάιτεντ και ενώ το καλοκαίρι πλησιάζει…

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr