Γιαννακόπουλος: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για Γουδή

Αν και χθες δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την κίνηση που έγινε για γήπεδο στο Γουδή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συστρατεύτηκε τελικά με την πρωτοβουλία κυβέρνησης και Ερασιτέχνη και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα που έκανε ο Δημήτρης Μπαλτάκος το πρωί μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή του Βασίλη Βέργη.

Με γραπτή του δήλωση, παρότι επιμένει πως το ΟΑΚΑ θα ήταν μια εφικτή λύση για να φιλοξενήσει το τμήμα μπάσκετ και όχι μόνο, δείχνει να αφουγκράζεται την πλειοψηφία που προτιμά Γουδή.

Πάντως στην κατάληξη της γραπτής του δήλωσης αφήνει αιχμή για τη στάση του Δημήτρη Μπαλτάκου, ο οποίος τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως δεν προτίθετο να ενημερώσει οποιονδήποτε για τις κινήσεις προτού υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους.

Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr