Tετ α τετ Δρόσου – Γραμμένου και προσεχώς συνάντηση με τη FIFA

Συνάντηση με αξιωματούχους της FIFA θα έχει ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, Ευ. Γραμμένος, προκειμένου να συμφωνηθούν οι αλλαγές στο καταστατικό αλλά και η βασικές κατευθύνσεις της πορείας της ομοσπονδίας στην μετά ΠΔΕ εποχή.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο, μετά τη τέλεση της ετήσιας Γ.Σ. της FIFA.

Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΔΕ/ΕΠΟ, Ι. Δρόσο και με μέλη της ΠΔΕ που είχε ο Γραμμένος την Τρίτη 15/3.

Όπως ειπώθηκε από την πλευρά της διοίκησης της ΕΠΟ η αναθεώρηση των κανονισμών έχει ολοκληρωθεί και απομένει η ολοκλήρωση του καταστατικού, για το οποίο έχει συσταθεί η και η «Επιτροπή των Ενώσεων» υπό τον Γραμμένο και έχει ήδη προχωρήσει σε προτάσεις για τροποποιήσεις, αλλά και για το εκλογικό σώμα.

Βέβαια, μετά από τη συνάντηση με τη FIFA θα πρέπει να επέλθει συμφωνία τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη ώστε αθλητική νομοθεσία και το καταστατικό της ΕΠΟ να εναρμονιστούν.

Εκτιμάται ότι με την πλευρά της κυβέρνησης δεν θα υπάρξει πρόβλημα βάσει των δεδομένων που που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα μπορέσουν γίνουν στις αρχές Ιουνίου.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν συγκλήσεις σε όλα τα θέματα. Από τις προτάσεις για το καταστατικό έως τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η ΠΔΕ σε μια σειρά θεμάτων και την αποκάλυψη σκανδάλων που θα οδηγηθούν ή έχουν ήδη οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες, την απόσυρση του Ελευθεριάδη από το προσκήνιο αλλά και η πρόταση να μην έχουν δικαίωμα ψήφου οι διαιτητές στη Γ.Σ. της ΕΠΟ.
Πηγή: soccerplus.gr