Τυφώνας Αραούχο σάρωσε τον ΠΑΟΚ: 3-0 η ΑΕΚ!

Ο εκπληκτικός Αραούχο προκάλεσε ντελίριο στο ΟΑΚΑ και παραμιλητά στον ΠΑΟΚ και χάρισε στην «Ένωση» τεράστια σε έκταση και σημασία νίκη (3-0).

Με δυο απίστευτα γκολ -στα 49 δευτερόλεπτα του αγώνα και στο 85’- ο Αργεντινός διέλυσε τον «δικέφαλο του Βορρά» και υπέγραψε τον θρίαμβο που επιτρέπει στην «Ένωση» να πλησιάσει ακόμα και στην τρίτη θέση.

Εξαιρετικός και ο Βάργκας, ξεχαρβάλωσε μαζί με τον Γκάλο την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Αραβίδης, επιστρέφοντας και σκοράροντας στις καθυστερήσεις.

Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο ο ΠΑΟΚ, που έγινε έρμαιο στις ορέξεις της ομάδας του Χιμένεθ και έχει ως μόνη δικαιολογία για την έκταση του σκορ τη (σωστή) αποβολή του Μαλεζά στο 53’.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (63’ Μπακασέτας), Γιόχανσον, Βάργκας (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος, Αραούχο (88’ Αραβίδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Κάμπος (15’ λ.τ. Μπίσεσβαρ), Ουάρντα (55’ Λέοβατς), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr