Νίκη με ανατροπή για τον Λεβαδειακό, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη και μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, όμως σταδιακά ο ΠΑΣ βρήκε τα πατήματά του και προβλημάτισε την άμυνα του Λεβαδειακού. Η αρχή έγινε στο 13’, με την κεφαλιά του Μπέριου να γλείφει το οριζόντιο δοκάρι του Ναμάσκο, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με δράστη τον Κόντε.

Οι Βοιωτοί δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Βασιλείου στο 39’, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τον Λεβαδειακό να ψάχνει το γκολ που θα τον έβαζε σε θέση οδηγού, όμως στο 48’ ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Μιλιάζες. Βέβαια, ο αμυντικός των γηπεδούχων κατάφερε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ οκτώ λεπτά αργότερα, καθώς νίκησε τον Πασχαλάκη από τον άσπρη βούλα, έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Τόνι Σίλβα.

Στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ο Λεβαδειακός προφύλαξε την εστία του σωστά, με αποτέλεσμα το σφύριγμα της λήξης να τον βρει νικητή.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος (64' Κουλιμπαλί), Μιλιάζες, Ουόν, Νιάς, Καραχάλιος (90' Μεντί), Καλτσάς, Μαχαίρας, Καραμπουέ (9' Βασιλείου), Γιακουμάκης, Τόνι Σίλβα

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Ακόστα, Μπέριος (63' Μαμπουλού), Λίλα, Μιχαήλ, Κούτρης, Ναδάλες (68' Κοζορώνης), Τζημόπουλος, Βιντάλ (32' Γιάκος), Ζάιρο, Κόντε
Πηγή: soccerplus.gr