Με... εκπορθητή τον Ανσαριφάρντ στους "16" του Europa o ΟΣΦΠ

την πρώτη του βασική συμμετοχή σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Ανσαριφάρντ σκόραρε δις και έστειλε τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League και την Οσμανλίσπορ σπίτι της (0-3). Αποκάλυψη ο Ανδρούτσος που… γονάτισε με τρομερή προσποίηση τον Προχάτσκα και στη συνέχεια σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Ελιουνούσι, εξαιρετικός ο Λεάλι που κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε!

Με τρεις αλλαγές σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους ματς παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πάουλο Μπέντο. Ο Ντα Κόστα αντικατέστησε στο κέντρο της άμυνας τον τιμωρημένο Βιάνα, ο Ελιουνούσι τον Ανδρούτσο και ο Ανσαριφάρντ ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τον Καρντόσο να μένει στον πάγκο.

Δύο διαφοροποιήσεις από τον Μουσταφά Ακτσάι στην ενδεκάδα σε αντίθεση με το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μάιερ αντικατέστησε τον Κάρλος, με τον Εντιαγέ να παίζει σαν «οκτάρι» και τον Μάιερ να είναι ο επιτελικός μέσος, ενώ ο Γουεμπό ξεκίνησε βασικός (στην κορυφή της επίθεσης), με τον Ντελάρζ να μένει στον πάγκο και τον Μπιφουμά να… μετακινείται στο ένα άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr