Δελεαστική πρόταση για τον Ιντέγε, πλησιάζει στην Κίνα!

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η Τέντα προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον διεθνή Νιγηριανό επιθετικό, με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ! Τα ποσά είναι δελεαστικά και ο Ιντέγε φαίνεται πως επιθυμεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον κινεζικό σύλλογο.

Βέβαια για να προχωρήσει η συμφωνία θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Ολυμπιακός. Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τέτοια εποχή στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε φτάσει πρόταση από σύλλογο της Κίνας περίπου στα 15 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες η τωρινή πρόταση είναι μικρότερη.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ήδη αποκτήσει τον Ανσαριφάρντ για την επιθετική γραμμή του, επομένως αγωνιστικά υπάρχει εναλλακτικό πλάνο και αυτή είναι η βασική διαφορά με πέρυσι, που οι Πειραιώτες είπαν «όχι» έχοντας στο ρόστερ τους ως μπακ απ του Ιντέγε μόνο τον Πουλίδο, ενώ τώρα πλην του Ιρανού υπάρχει και ο Καρντόσο.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις, δεδομένου άλλωστε ότι στην Κίνα το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει στις 28/2. Πολλά θα φανούν άλλωστε από τις επιλογές του Μπέντο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Οσμανλίσπορ στην Άγκυρα, καθώς δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει τελείως εκτός τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr