Διόδια

Σε εξέλιξη η μεγάλη επιστροφή μετά το Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου και χαμηλές ταχύτητες από τα διόδια του Ισθμού μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους

Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας για την επιστροφή των εκδρομέων

Κλείσιμο

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ: Για αποσιώπηση λόγου εξαίρεσης ερευνάται από τον Αρειο Πάγο ο Σταμαδιάνος




Ποινική και πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση διενεργεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Παπαγεωργίου για την πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου,όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".
Ερευνάται το αδίκημα της αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης για τον πρόεδρο του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών Κωνσταντίνο Σταμαδιάνο.
Όπως είχε αποκαλύψει η τηλεοπτική εκπομπή, ο υιός του κ.Σταμαδιάνου είχε διοριστεί επί προεδρίας Σαρρή στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Τόσο ο Γιώργος Σαρρής, όσο και ο πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Γιάννης Παπακωνσταντίνου, είναι κακουργηματικά κατηγορούμενοι στη δικογραφία για την εγκληματική και ο εφέτης Κωνσταντίνος Σταμαδιάνος είναι μεταξύ των τριών δικαστών που θα κρίνουν την παραπομπή τους ή όχι σε δίκη.

Πηγή: skai.gr