Αναβλήθηκε η δίκη Περέιρα-Κασάμι, πάει για το 2018 η εκδίκαση

Λόγω της αδυναμίας του δικηγόρου του Παϊτίμ Κασάμι να παραστεί στο Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, αναβλήθηκε η δίκη του Ελβετού χαφ και του Βίτορ Περέιρα.

Συγκεκριμένα, τον ποδοσφαιριστή εκπροσωπεί ο Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος έστειλε τον συνεργάτη του να αιτηθεί την αναβολή της δίκης, επειδή εκείνος δεν μπορούσε να παραστεί, καθώς την ίδια ώρα βρισκόταν σε ένα άλλο δικαστήριο. Tο Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της πλευράς Κασάμι.

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός απουσίαζε και εκείνος και η δίκη υπολογίζεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018!

Στην αναβολή αντέδρασε έντονα ο παθών φίλαθλος της ΑΕΚ, ο οποίος είχε υποβάλλει μήνυση και είπε προς την έδρα ότι «το γεγονός πως δεν βρίσκονται εδώ για να απολογηθούν Περέιρα και Κασάμι αποτελεί μεγάλη προσβολή για τη δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται πως ο Κασάμι και ο Περέιρα κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση και υποκίνηση σε αθλητική βία, λόγω της συμπεριφοράς τους κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ- Ολυμπιακού τον Μάρτιο του 2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 2 Φεβρουαρίου εκδικάζεται άλλη μήνυση, η οποία έχει υποβληθεί κατά του Περέιρα και του Κασάμι από φιλάθλους της «Ένωση», ενώ στις 8/2 εκδικάζεται κι αγωγή αποζημίωσης εναντίον τους.

Πηγή: sport-fm.gr
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr