Πέρασε από το Αγρίνιο ο Πανιώνιος και φουλάρει για Ευρώπη

Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος να έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη (1-1), όμως στο Αγρίνιο παρουσιάστηκε πιο σοβαρός να νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό.

Οι "κυανέρυθροι" μπήκαν καλά στο ματς, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο. Σταδιακά, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, όμως ούτε αυτοί ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης άγγιξε το γκολ στο 56’, όμως ο Κυριακίδης έδιωξε το πλασέ του Ανσαριφάρντ.

Πάντως, το γκολ για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 59’, με τον Μασούντ να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Τσοκάνη, ενώ στο 74’ ο Μασούρας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 έπειτα από λάθος του Χαντάκια.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης (87' Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Κλέζιο, Φάρλεϊ Ρόζα (69' Λουίς Ρόσα), Μουνιός, Μαρκόβσκι

Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (71' Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (89' Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83' Σαββίδης)

Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr