Ο Σπανούλης «τρέχει» να προλάβει το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Βασίλης Σπανούλης κάνει προσπάθειες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Euroleague την Παρασκευή, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, την περασμένη Πέμπτη υπέστη θλάση στον προσαγωγό στη διάρκεια του αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για 10 ημέρες. Αρχικά αποκλείστηκε η συμμετοχή του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, αλλά «σφίγγει τα δόντια» για να βοηθήσει την ομάδα του το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Euroleague.

Χθες, ο Σπανούλης έκανε θεραπεία και με βάση τον τραυματισμό του θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να προλάβει. Στα 34 του, δεν είναι τόσο εύκολο να ξεπερνάει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τέτοιους τραυματισμούς, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

Στην ενεργό δράση και το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό επιστρέφει εκτός απροόπτου ο Γιώργος Πρίντεζης, για πρώτη φορά μετά τις 15 Δεκεμβρίου όταν τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος έχει κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο, ενώ ο Ντομινίκ Ουότερς ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πηγή: skai.gr