Σύσκεψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπό τον Σαββίδη, πρόκριση στο Κύπελλο

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον υποβιβασμό του Γιώργου Τζαβέλλα στην Κ20 και τις σοβαρές καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε ταξίδι αστραπή στη Θεσσαλονίκη και θα έχει έκτακτη σύσκεψη με τον Σέρβο προπονητή και τον Λούμπος Μίχελ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε στην Ελλάδα προκειμένου να εκτιμήσει πώς έχει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μετά τις αναταράξεις που προκάλεσε η ήττα από τον Ατρόμητο και όσα ακολούθησαν με τον Τζαβέλλα.

Η σύσκεψη με τον Βλάνταν Ίβιτς, παρουσία του τεχνικού διευθυντή, Λούμπος Μίχελ, θα λάβει χώρα στο "Μακεδονία Παλλάς" την Πέμπτη το βράδυ (1/12).

Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί και η συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Στέφανο Αθανασιάδη, όσον αφορά στο μέλλον του επιθετικού στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται πάντως να έχει συναντήσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας το ερχόμενο διάστημα.

Πέρασε με "Χ" στην επόμενη φάση

Ο ΠΑΟΚ με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του δεν ήταν καλός στα Τρίκαλα, όμως με τη «λευκή» ισοπαλία που πήρε εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόφαση του Βλάνταν Ιβιτς να στείλει τον Γιώργο Τζαβέλλα στην Κ20, ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε νωθρός στα Τρίκαλα, παρόλα αυτά έκανε τη δουλειά έστω και με πολύ μέτρια εμφάνιση σε ένα γενικά κακό ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Χαρακτηριστικό είναι πως ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε το ματς με μόλις μία τελική...

Οι συνθέσεις:

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο (78' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης (71’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά (84' Μπαϊκαρά).

ΠΑΟΚ (Βλ. Ιβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Γιαννούλης (80' Λέοβατς), Χαρίσης, Σάκχοφ, Μπίεσεσβαρ (60’ Πέλκας), Τιάμ, Μυστακίδης, Περέιρα (70’ Κλάους).

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Τρίκαλα 4
ΠΑΟΚ 4
ΑΕΛ 3
Πανελευσινιακός 3
Πηγή: soccerplus.gr