Κλείσιμο

Ραντεβού με τον Κοντονή την Πέμπτη (27/10) η Football League

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, θα έχει την Πέμπτη (27/10) αντιπροσωπεία της Football League, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Η Football League θα εκπροσωπηθεί από τους αντιπροέδρους της, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Τάκη Γιαννόπουλος, αλλά και το νομικό της σύμβουλο, Αντώνη Βουγίδη.

Υπενθυμίζεται πως αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που παράγοντες της Football League θα μιλήσουν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς στις 11/10 ο πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού, Στέλιος Σφακιανάκης, είχε συναντηθεί με τον κ. Κοντονή.

Η σχετική ενημέρωση:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27/10/2016 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκπροσώπων της Football League, κατόπιν αιτήματος, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σταύρο Κοντονή, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν το Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας καθώς και τις ΠΑΕ που συμμετέχουν σε αυτό.

Την Football League θα εκπροσωπήσουν ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο Β' Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Νομικός Σύμβουλος της διοργανώτριας κ. Αντώνης Βουγίδης".
Πηγή: soccerplus.gr