Αθλητικός Παλμός

Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Πανιώνιος. Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησης όλων των μελών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα.
Με 2-0 επικράτησε η Ξάνθη του Ιωνικού. Ο μεταξύ τους αγώνας αναβλήθηκε χθες λόγω των ισχυρών ανέμων.
Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της 2ης εθνικής κατηγορίας Καστοριά - Νίκη Βόλου 1-1.
Η ετήσια «Γιορτή του Έλληνα Ολυμπιονίκη» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις έξι στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν οι Έλληνες ολυμπιονίκες ενώ στην εκδήλωση θα παραστεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού διαμαρτύρονται για την ποινή που επέβαλε στην ομάδα τους ο Αθλητικός Δικαστής, την οποία χαρακτηρίζουν «άδικη», «πρωτάκουστη» και «δίχως προηγούμενο καθώς καταργεί κάθε έννοια «Fair Play».
Την απόκτηση του Λόνι Μπάξτερ ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Ο αμερικανός θα είναι ο αντικαταστάτης του Τρ. Μάρεϊ και αναμένεται μέχρι τις 3 στην Αθήνα.
Μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί εκτός απρόοπτου η πρόσληψη του Ιλιε Ντουμιτρέσκου στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω.
Στην Αθήνα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζούλιο Σέζαρ ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΑΕΚ.
Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ακόμα και μέσα στο Γενάρη ώστε να ενταχθεί στην Σάντος, εκφράζει με συνέντευξη του σε βραζιλιάνική εφημερίδα ο Τζιοβάνι.
Με το παιχνίδι Ολυμπιακού - Πάτρας που θα αρχίζει στις 6 ολοκληρώνεται η 11η αγωνιστική της Α1 εθνικής κατηγορίας στο Βόλεϊ
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Ακράτητος-Πανσερραϊκός 3-0
Ιλισιακός-Ατρόμητος Αθηνών 5-1
Παναχαϊκή 2005-Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Απόλλων Αθηνών-Καλαμάτα 0-1
Πανηλειακός-Εθνικός Αστέρας 2-0
Προοδευτική-Λάρισα 0-0
Και χωρίς αγώνα
Ποσειδώνας Νέων Πόρων-Λεβαδειακός 0-2
Πηγή: skai.gr