Έκπληξη με Μάριν: O Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής

Η εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στην 2η αγωνιστική του Europa League έχει «στριμώξει» αρκετά τον Ολυμπιακό και τον πιέζει για να νικήσει πάση θυσία την Αστάνα, στο αυριανό ματς της 3ης αγωνιστικής στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο εκτιμά αυτή την πίεση ως θετικό παράγοντα.

Και αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Η πίεση υπάρχει, αλλά θεωρούμε πως κάνει καλό σε εμάς και την ομάδα. Δεν σταματάει κάτι εδώ από την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε ακόμη πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς φυσικά να τις προσδιορίσει, και ξεκαθάρισε πως ο Ντε Λα Μπέγια δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στο αυριανό ματς.

Για ακόμη μια φορά, ο Πάουλο Μπέντο επιφύλαξε μια έκπληξη στην ανακοίνωση της αποστολής της ομάδας για τον αγώνα με την Αστάνα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού απέκλεισε τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός στη Νέα Σμύρνη, χωρίς όμως να βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα. Η επιστροφή λοιπόν του Φορτούνη, έδωσε τη δυνατότητα στον Μπέντο να αφήσει εκτός 18άδας τον Γερμανό μέσο, ενώ επανέφερε τον Καρντόσο.

Εκτός αποστολής έμεινε, όπως αναμενόταν και ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, καθώς επίσης και οι Πάρντο, Πασιένσια, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης είναι οι: Λεάλι, Καπίνο, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.
Πηγή: skai.gr