"Μυθικό" deal με μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών υπέγραψε η Τσέλσι

Η ομάδα του Λονδίνου και ο αμερικανικός κολοσσός, Nike, θα ξεκινήσουν τη συνεργασία τους από τη σεζόν 2017/2018, όπως έγινε σήμερα επίσημα γνωστό από του «μπλε».

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες, όσον αφορά το οικονομικό σκέλος του deal, ωστόσο, o Guardian αναφέρει ότι η Nike θα καταβάλλει ετησίως στην ομάδα της βρετανικής πρωτεύουσας το «μυθικό» ποσό των 60 εκ. λιρών για τα επόμενα 15 χρόνια.

Η διευθύντρια του συλλόγου, Μαρίνα Γκρανόβσκαγια, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Τσέλσι: «Πρόκειται για μία εξαιρετική και σημαντική συμφωνία για το cub. Όπως και η Τσέλσι, έτσι και η Nike είναι παγκοσμίως γνωστή για την τελειότητα και το νεοτερισμό και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με τη βεβαιότητα ότι θα είναι σίγουρα μία άκρως επιτυχημένη συνεργασία.»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρεία, Τρέβορ Έντουαρντς, είπε: «Η Τσέλσι είναι μία ομάδα παγκοσμίου επιπέδου με πλούσια παράδοση και φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία με την Τσέλσι δείχνει ξεκάθαρα την ηγετική θέση μας στο ποδόσφαιρο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το σήμα της Nike θα βοηθήσει το σύλλογο να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο σε όλους τους τομείς.»
Πηγή: Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ