Άδικη ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Ισπανία με κακή διαιτησία

Ενας Παναθηναϊκός που κοίταξε στα μάτια τη Θέλτα, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών και ήταν εξαιρετικός για 80λεπτά, έχασε με 2-0 από την ισπανική ομάδα και έμεινε μόνο με τις εντυπώσεις! Η Θέλτα τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν οι περισσότεροι «πράσινοι» εμφάνισαν σημάδια κόπωσης και είδε την τύχη να της χαμογελά απλόχερα!

Γενικώς ο Παναθηναϊκός που πλέον έχει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης μετά τη δεύτερη ήττα του στον όμιλο, μόνο φοβισμένα δεν μπήκε ο στο αποψινό αγώνα, αγωνιζόμενος από το πρώτο λεπτό με επιθετικούς προσανατολισμούς και πίεση ψηλά, ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Το Τριφύλλι ήταν υποδειγματικό από τακτικής πλευράς στο γήπεδο, έχοντας «θωρακίσει» τη δεξιά του πλευρά (και αντίστοιχα την καλύτερη των Ισπανών, αριστερή) με τον Ζέκα να δίνει ιδανικές βοήθειες στον Κουλιμπαλί και τον Κουτρουμπή να παρεμβαίνει καταλυτικά όποτε το απαιτούσαν οι περιστάσεις (παρεμπιπτόντως ο Αφρικανός μόνο ψαρωμένος δεν ήταν στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο).

Ο «στρατιώτης» Λουντ έκανε το καθήκον του αριστερά, ο Λεντέσμα ήταν το «μυαλό» στο κέντρο και ο Βιγιαφάνες έδινε ρυθμό και ταχύτητα στο «χτίσιμο» των επιθέσεων, εκεί όπου ο Μπεργκ με τον Ιμπάρμπο δημιουργούσαν σε κάθε ευκαιρία κινδύνους για την ισπανική άμυνα.

Ο Παναθηναϊκός ήταν όμως, άτυχος και άστοχος και η Θέλτα με δύο τελικές και τον διαιτητή Μπάντι να κάνει λάθη εις βάρος της Ελληνικής ομάδας κατάφερε να κερδίσει σε ένα ματς που το διπλό ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Θέλτα (Εντουάρντο Μπερίσο): Αλβαρες - Μάγιο, Γκαμπράλ, Φοντάς, Γιόνι - Ντίαζ, Ερνάντεζ- Σένε (71’ Βας), Ρόσι (79’ Ασπας), Ναράνχο (60’ Σίστο) - Γκουιντέτι.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ - Κουτρουμπής (85’ Εμποκού), Σάμπα, Μολέδο - Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λεντέσμα, Λουντ - Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνες - Μπεργκ.

Διαιτητής: Λ. Μπάντι (Ιταλίας)
Πηγή: skai.gr