Τέλος από την Εθνική Αγγλίας ο Αλαρντάις

Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας είναι από απόψε ο Σαμ Αλαρντάις, ο οποίος βρέθηκε για ένα μόλις παιχνίδι στο «τιμόνι» της Εθνικής, λόγω του σκανδάλου που προέκυψε με την Daily Telegraph που δεν του επέτρεψε να παραμείνει περισσότερο. 

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα δείχνει τον Αλαρντάις να δίνει συμβουλές σε ξένους επιχειρηματίες, που στην πραγματικότητα ήταν δημοσιογράφοι, για το πώς θα παρακάμψουν κανονισμούς για τις μεταγραφές παικτών. 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ξεκίνησε έρευνα κι αφού διαπιστώθηκε ότι όντως έτσι είχαν συμβεί τα πράγματα ενημέρωσε τον Αλαρντάις για τη λύση του συμβολαίου του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η FA αναφέρει ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση θέλοντας να διασφαλίσει την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου της χώρας καθώς ο προπονητής της εθνικής ομάδας οφείλει να αποτελεί παράδειγμα και να έχει τον σεβασμό όλων. 

Χρέη προσωρινού τεχνικού θα εκτελεί ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ, ο οποίος πιθανότατα κοουτσάρει την ομάδα στα ματς με Μάλτα, Σλοβενία, Σκοτία και Ισπανία.
Πηγή: skai.gr