Κλείσιμο

Γκιρτζίκης: Θα επανεκλεγώ εκτός αν μου το απαγορεύσει ο Κοντονής

Ομιλία με έντονο προεκλογικό «χρώμα» και με φουλ επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή και του Βαγγέλη Γραμμένου έδωσε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, στο περιθώριο βράβευσής του από την ΕΠΣ Λακωνίας για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρά το γεγονός ότι αναμένεται να κηρυχτεί έκπτωτος από τη θέση του, λόγω της δίωξής του σε βαθμό κακουργήματος λόγω της εμπλοκής του στην υπόθεση της κάρτας υγείας, εξέφρασε τη σιγουριά του, όχι απλά για το ότι θα μπορέσει να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της 1ης Οκτωβρίου, αλλά ότι θα επανεκλεγεί αν του το επιτρέψει ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Παράλληλα, εξαπέλυσε «καρφιά» και προς τον Βαγγέλη Γραμμένο, που ήδη έχει γνωστοποιήσει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να λέει ότι θα οριοθετήσει το αυτοδιοίκητο, εξυπηρετώντας έτσι την κυβέρνηση και όχι το ποδόσφαιρο.

Τέλος, αναφορά έκανε και στα ΜΜΕ, που «αποδίδουν απίστευτες κατηγορίες και να κατασκευάζουν γεγονότα», ενώ έκανε λόγο για πολιτικά, επιχειρηματικά και εκδοτικά συμφέροντα που έχουν στόχο να ελέγξουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκιρτζίκης με ένα κλικ ΕΔΩ
Πηγή: skai.gr