Συνάντηση της FIFA με τις ΠΑΕ της Super League για τη διαιτησία!

Η FIFA με επιστολή της ενημερώνει ότι το κλιμάκιο της, που θα έρθει στην Ελλάδα, θα συναντηθεί με τον Σταύρο Κοντονή στις 29/8 και μία ημέρα αργότερα στις 30/8 θα έχει συνάντηση με τις ΠΑΕ της Super League στα γραφεία της ΕΠΟ για θέματα διαιτησίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFA θα παρέμβει στη διαιτησία και θα επιβλέπει την εφαρμογή του «ισπανικού μοντέλου»! Για πρώτη φορά στα χρονικά η Παγκόσμια Συνομοσπονδία επιθυμεί στο τραπέζι των συζητήσεων για τη διαιτησία να κάτσουν όλες οι ομάδες και όχι αποκλειστικά η ΕΠΟ, εξέλιξη που δείχνει ότι η FIFA δεν εμπιστεύεται πλέον την ελληνική ομοσπονδία.

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η FIFA ζητά να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και καλεί την ελληνική ομοσπονδία να την κοινοποιήσει προς τις ΠΑΕ.

Η FIFA λοιπόν μετά την επιστολή του Σταύρου Κοντονή αλλά και τις επιστολές των ΠΑΕ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ στον εκπρόσωπό της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, έρχεται στην Ελλάδα προκειμένου να δώσει λύση στο ελληνικό πρόβλημα αφήνοντας πρακτικά στο περιθώριο την ΕΠΟ, που μέχρι πρότινος ήταν ο αποκλειστικός συνομιλητής της FIFA στα θέματα διαιτησίας.
Πηγή: soccerplus.gr