Απέτυχε ξανά η απόπειρα ανατροπής στην ΕΠΣ Κυκλάδων!

Για δεύτερη φορά απέτυχε η ανατροπή της διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Η πρώτη φορά έγινε συντονισμένα από την προσκείμενο στο «σύστημα», Χρ. Καφτηράνη, ο οποίος είναι μέλος της τεχνικής και αναπτυξιακής επιτροπής της ομοσπονδίας και μέλος του ΔΣ της συγκεκριμένη Ένωσης.

Ο Καφτηράνης μαζί με κάποια άλλα μέλη του ΔΣ και σωματεία προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να κηρυχθεί έκπτωτη η διοίκηση που προέκυψε από τις εκλογές του Ιουνίου του 2015.

Υπέρ των θέσεών του συντάχθηκε η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ αλλά και η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων, που με μια αυθαίρετη απόφαση έπαψε να αναγνωρίζει τις αποφάσης της νόμιμα εκλεγμένης διοίκησης.

Λίγες ημέρες μετά, το Διαιτητικό Δικαστήριο, απέρριψε την προσφυγή του Καφτηράνη και εξέθεσε τον Γκιρτζίκη και τους συν αυτώ που ενώ υπήρχε εκκρεμοδικία έσπευσαν να προκαταβάλουν την απόφαση να υποκαταστήσουν τη Δικαιοσύνη.

Η δεύτερη απόπειρα έγινε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 26/6 όποτε πραγματοποιήθηκε η ΓΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Καφτηράνης επιχείρησε να ανατρέψει τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων μοιράζοντας εξαγγέλλοντας με επιστολή που έστειλε στα σωματεία και στα ΜΜΕ ότι αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα των διαιτησιών και των μετακινήσεων, με την προϋπόθεση ότι θα «αλλάξει» το ΔΣ.

Ωστόσο τα σωματεία δεν πείστηκαν και ο διοικητικός απολογισμός υπερψηφίστηκε με 15 ψήφους υπέρ και δύο λευκά!

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή Καφτηράνη η οποία εγείρει εύλογα ερωτήματα για την προέλευση των χρημάτων που υπόσχεται στα σωματεία:

Πηγή: www.soccerplus.gr